Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram           Twitter

Fira Connecta't a l'FP 2022

  • Vist: 96
El CFGM de Gestió Administrativa ha participat en la sisena sessió de la fira Connecta't a l'FP a Sabadell els dies 31 de març i 1 i 2 d'abril de 2022, donant a conèixer de primera mà la seva oferta formativa a tots els visitants que han passat pel nostre estand.
 
A més a més, els alumnes del cicle han estat partícips en informar de la seva experiència en el centre, destacant la seva estada en l'empresa dels seus diferents itineraris professionals (FP dual o FCT).
 
Per veure algunes fotos cliqueu aquí.
 

Makerfest21

  • Vist: 151

Els alumnes de 1r i 2n de Cicles formatius de Grau mitjà de Gestió administrativa al tercer certamen del Makerfest el dimarts 21 de desembre de 2021.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

CF GESTIÓ ADMINISTRATIVA: TALLER PRIMERS AUXILIS

  • Vist: 320

El dimecres 1 de desembre de 2021 va tenir lloc, en modalitat presencial, el Taller de Primers Auxilis realitzat per La Creu Roja de Castellar del Vallés amb l’alumnat del Cicle de gestió Administrativa.

El taller ha permès al nostre alumnat observar com en qualsevol moment la vida o integritat d’una altra persona depèn d’ell mateix.

Han conegut les tècniques essencials de Primers Auxilis, des de la Reanimació Cardio Pulmonar ( RCP ) fins com moure correctament a una persona ferida o malalta, realitzant les seves primeres pràctiques.