Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

COMIAT 2n GESTIÓ ADMINISTRATIVA 2022

  • Vist: 522
El divendres 17 de juny de 2022, el grup de 2n del CFGM Gestió Administrativa va celebrar el seu comiat en el gimnàs del centre acompanyats per les seves famílies i professorat del cicle.
L'acte va començar amb la visualització d'un vídeo, que resumia el seu pas pel cicle.
A continuació, es van realitzar diferents discursos, tan per part del professorat com de l'alumnat. Tots ells van estar molt emotius i especials; comptaven amb agraïments i anècdotes que despertaren els somriures de tots els assistents.
Per finalitzar, l'alumnat va rebre l'orla i un petit detall del centre de la mà del professorat del cicle.
 
Enhorabona a tothom!!! Molta sort!!!!
 
Per veure algunes fotos, cliqueu aquí.
 
Per veure un vídeo, podeu clicar.
 

2n CFGM Gestió Administrativa: TALLER "Tips de Recerca de Feina"

  • Vist: 470
El divendres 13 de maig de 2022, els alumnes de 2n de Gestió Administrativa han participat en el taller "Tips de recerca de feina" impartit pel servei local d'ocupació de Castellar del Vallés.
 
Els alumnes han pogut conèixer i millorar les eines i els recursos per a la recerca activa de feina. A més a més, han conegut  diferents tips per afrontar  els processos de selecció que realitzaran en el seu futur immediat. 
 
Per veure algunes fotos podeu clicar aquí.
 

Makerfest21

  • Vist: 646

Els alumnes de 1r i 2n de Cicles formatius de Grau mitjà de Gestió administrativa al tercer certamen del Makerfest el dimarts 21 de desembre de 2021.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

Fira Connecta't a l'FP 2022

  • Vist: 592
El CFGM de Gestió Administrativa ha participat en la sisena sessió de la fira Connecta't a l'FP a Sabadell els dies 31 de març i 1 i 2 d'abril de 2022, donant a conèixer de primera mà la seva oferta formativa a tots els visitants que han passat pel nostre estand.
 
A més a més, els alumnes del cicle han estat partícips en informar de la seva experiència en el centre, destacant la seva estada en l'empresa dels seus diferents itineraris professionals (FP dual o FCT).
 
Per veure algunes fotos cliqueu aquí.
 

CF GESTIÓ ADMINISTRATIVA: TALLER PRIMERS AUXILIS

  • Vist: 746

El dimecres 1 de desembre de 2021 va tenir lloc, en modalitat presencial, el Taller de Primers Auxilis realitzat per La Creu Roja de Castellar del Vallés amb l’alumnat del Cicle de gestió Administrativa.

El taller ha permès al nostre alumnat observar com en qualsevol moment la vida o integritat d’una altra persona depèn d’ell mateix.

Han conegut les tècniques essencials de Primers Auxilis, des de la Reanimació Cardio Pulmonar ( RCP ) fins com moure correctament a una persona ferida o malalta, realitzant les seves primeres pràctiques.