Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

CFGM de Gestió Administrativa: Taller de Violència de gènere

  • Vist: 962

El dilluns 28 de gener de 2018, els alumnes de 1r i 2n de Cicles Formatius de Gestió Administrativa han participat en un Taller de “Violència de gènere”  impartit pel Grup d’Atenció a la Víctima – Unitat de Seguretat Ciutadana – Àrea Bàsica Policia de Sabadell, donat que els darrers temps ha emergit a una part de la societat, una certa alarma social que ve a dir que les parelles joves continuen reproduint rols negatius de gènere. No és un fenomen que les noves generacions ja hagin deixat enrere, sinó que torna de nou i amb força.

L'exposició ha volgut generar la reflexió i el pensament crític sobre les pautes de relació establertes dins la nostra societat per a crear noves maneres de relacionar-se, basades en valors fonamentals com són la igualtat, el respecte, la confiança i la comunicació entre les persones.

S'han treballat mites i estereotips , així com la identificació de la violència a través d’un role play interpretat per alguns alumnes.

CFGM Gestió Administrativa: SORTIDA ESTUDI DE MERCAT

  • Vist: 863

El dimecres 23 de gener de 2019 els alumnes de 1r i 2n de Cicle Formatiu de Gestió Administrativa van realitzar un Estudi de Mercat pels establiments i botigues del centre de Barcelona.

El grup de primer va realitzar una activitat relacionada amb el Mòdul Professional de “Comunicació i atenció al client” i el grup de segon amb el de “Operacions administratives de Recursos Humans”.

Els dos grups van extreure conclusions “in situ” dels continguts teòrics impartits a l’aula i les van treballar en el document de l'activitat.

CFGM Gestió Administrativa: Taller "Consum de substàncies"

  • Vist: 827

El dilluns 14 de gener de 2019 ha tingut lloc un taller de "Consum de substàncies" dirigit als alumnes de 1r i 2n de Cicles Formatius de Gestió Administrativa, impartit pel cap de la Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) dels Mossos de Sabadell.

S’ha creat la necessitat de fer-ho com a mesura preventiva i d’informació ja que en aquesta etapa alguns adolescents fan consums d’alguna substància.

Molts d’ells els podem situar en una fase d’experimentació, no obstant d’altres podran derivar cap a consums problemàtics.

En tots els casos –consumidors i no consumidors- ha estat positiu poder fomentar una presa de decisions més saludable.

Els alumnes han participat activament amb les preguntes que han formulat durant l’exposició.