Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Dels poblats neolítics a les civilitzacions antigues

  • Vist: 1174

Aquests darrers dies, al vestíbul de l'institut, hem pogut veure la exposició "Dels poblats neolítics a les civilitzacions antigues".

Són maquetes realitzades durant tot el curs pels alumnes de 1ESO a Ciències Socials.

Felicitats a tots,sou uns artistes!

Si voleu veure algunes fotos cliqueu aquí.

No juguis brut

  • Vist: 1326

El crit és l’obra més famosa d’Edvard Munch i la plasmació de l’angoixa vital que tant va marcar el caràcter i la producció de l’autor.

Molts han estat els artistes que posteriorment s’han inspirat en el quadre que tothom reconeix i que s’ha convertit en una icona de la nostra època i que sovint s'ha usat en el món de la publicitat.

Els alumnes de primer d'ESO han treballat i estudiat l'obra i han fet durant aquest curs un cartell usant com a base aquesta imatge.  L'objectiu ha estat fer un cartell que promogués el reciclatge i la neteja al pati, i al nostre institut.

Aquí teniu una mostra dels treballs.

De la calor al fred però ben baratet

  • Vist: 1100

El dilluns 3 d'abril de 2017 els alumnes de primer d'ESO han començat el crèdit de síntesi (De la calor al fred però ben baratet). Finalizarà el divendres 7 d'abril de 2017 amb les exposicions dels seus projectes.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

 

Parc Arqueològic de les Mines de Gavà

  • Vist: 909

El dilluns 16 i el dimarts 17 de gener de 2017 els alumnes de 1r d'ESO van visitar el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà.

Els alumnes  van poder conèixer l'entorn natural de l'època neolítica, estudiat prèviament a Ciències Socials. Fins i tot, van fer una taller on van poder crear la seva pròpia joia prehistòrica.

Per veure les fotos cliqueu aquí.