Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

ALUMNES DE L’INSTITUT DE CASTELLAR GUANYEN ELS DOS PRIMERS PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DEL CENTRE D’ESTUDIS DE CASTELLAR 2022

Enguany s’ha celebrat la primera edició dels premis als Treballs de Recerca de batxillerat organitzada pel Centre d’Estudis de Castellar sobre temes relacionats amb el municipi de Castellar del Vallès.

En el lliurament dels premis, realitzat el divendres 3 de juny de 2022 a la seu de l’entitat, els dos treballs guanyadors van resultar ser obra d’alumnes del nostre centre. En primer lloc, foren guardonats les alumnes Laia Macià, Natàlia Pérez, Etna Santandreu i Carla Toledo pel treball «La invisibilitzada veu del poble» sobre el moviment maqui dels anys quaranta i cinquanta al municipi castellarenc. La segona posició fou per Alejandro Andújar, Alejandro Gonzalez i Wesley Gordon pel treball «Influències la família Tolrà en el creixement urbà i demogràfic de Castellar del Vallès» que aprofundeix en la petjada que aquesta família va deixar al poble.

Ambdós treballs foren guardonats amb 500 € cadascun, diploma i futura publicació.

Aquest reconeixement és fruit de l’aposta de l’Institut de Castellar per potenciar els treballs de recerca centrats en temes locals. Una bona manera d’apropar els alumnes al coneixement de l’entorn i la història del municipi i, de passada, valorar tal com es mereix el seu ric patrimoni.

Felicitats als alumnes i als respectius tutors dels treballs, la Sílvia Fernández i el Domènec Creus!

Per veure alguna foto cliqueu aquí.