Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Sortides tècniques CF de Jardineria i Paisatgisme

Molt interessants les sortides tècniques que vam fer els dies 17 i 18 de maig amb l'alumnat de Primer i Segon de CFGM de Jardineria i amb l'alumnat de primer de CFGS de Paisatgisme a la ciutat de Girona.
Vam fer una visita al Parc de la Devesa amb en Cristian Geis, tècnic de l'àrea de sostenibilitat i parcs i jardins de l'Ajuntament de Girona, on ens va comentar els origens i els canvis dels parc al llarg de la història, principals tasques de manteniment que s'hi duen a terme avui en dia, i vam poder observar moltes curiositats concretes d'alguns individus.

Després vam anar a trobar la Gemma Batllori, biòloga i paisatgista de EMF estudi de paisatgisme.
Ens vam trobar al passeig arqueòlogic i vam anar a visitar la primera part de l'execució del 'Projecte Vores' que s'està duent a terme. Vam al·lucinar amb el projecte, com amb execucions tant senzilles com les combinacions de mata alta i mata baixa o les finestres es poden obtenir grans resultats estètics.
A la tarda vam visitar el call jueu de la ciutat on s'hi celebrava el festival 'Girona temps de flors' i l'endemà vam fer una activitat d'arboricultura a la zona de Fontajau.
 

Per veure les fotos cliqueu aquí.