Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

MISSATGE COMISSIÓ VERDA INS CASTELLAR

  • Vist: 1102

Els i les alumnes representants de la Comissió Verda de l’Institut de Castellar estem preocupats per la contaminació creixent del nostre entorn i volem afegir els nostre granet de sorra a la sostenibilitat del planeta. És per això que hem decidit fer diverses campanyes de conscienciació durant aquest curs.

Un dels residus més tòxics que molta gent fa servir cada dia és l’alumini. És molt contaminant i costa molt d’eliminar o reciclar. 

Per aquests motius, hem decidit dir 

NO AL PAPER D’ALUMINI

Eliminem el paper d’alumini de les nostres vides.

No utilitzem paper d’alumini per a embolicar els entrepans. Tenim altres opcions més sostenibles, com ara el paper film, el boc ’n’ roll o la carmanyola. D’aquestes tres, les dues últimes són les millors opcions. 

No comprem begudes en llauna. Sempre que sigui possible, convé comprar begudes en envasos grans. L’opció més recomanable és l’envàs de vidre.

 

Entre tot(e)s podem fer un món millor.

Comissió Verda

Institut de Castellar

desembre de 2018

Setmana de la ciència: 1, 2, 3... Química!

  • Vist: 536

El dijous 15 de novembre de 2019 a les 18:30 a la Sala d'actes El Mirador, l'Institut de Castellar juntament amb l'Ajuntament de Castellar del Vallès presenten el taller "1, 2, 3... Química!".

Us hi esperem!

Mes informació clicant aquí.

Mediadors del centre

  • Vist: 1992
El dijous 11 d'octubre de 2018 vam fer una trobada amb tots els integrants del Servei de Mediació del centre.
Són un total de 15 alumnes mediadors.
Vam aprofitar a donar els diplomes a les  7 noves incorporacions i a engrescar-les en la seva nova tasca a l'Institut que ajudarà a fomentar un millor clima a la convivència.
 

Canvi de marxa

  • Vist: 696

El dimarts 30 d'octubre de 2018 el alumnes de 1r i de 2n de Batxillerat i de 1r de Cicle Formatiu de Gestió adminitrativa van participar en l'activitat "Canvi de marxa".

L'activitat pretenia conscienciar els joves sobre les causes i les conseqüències dels accidents de trànsit, així com també fomentar conductes responsables i d’autoprotecció.

Si voleu llegir tota la notícia podeu clicar aquí.

Medalla de la Vila

  • Vist: 895

El dijous 6 de setembre de 2018 a les 20:00 a l'Auditori de Castellar del Vallès, l'Ajuntament i les entitats del poble van lliurar la Medalla de la Vila a l'Institut de Castellar pels 30 anys treballant per Castellar.

En l'acte, Francesc Gallardo, l'actual director del centre, Maria Pujol en representació de la primera junta directiva, i els exdirectors del centre Josep Blasco, Lydia Tuà i Jaume Quera van dirigir unes paraules al públic agraint, en nom de tota la comunitat educativa que ha passat per l'institut de Castellar en aquests 30 anys, el lliurament de la medalla.

Per finalitzar l'acte, l'Antoni Jimenez, alcalde de Castellar del Vall'es, va agrair la tasca feta aquests 30 anys des de l'Institut de Castellar.

Per veure les fotos de l'acte cliqueu aquí.