Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

CFGM Jardineria: Tala de l'om de l'Institut

  • Vist: 1307

El dimecres 29 de novembre de 2017 els alumnes de 1r de CFGM de Jardineria i floristeria van participar en el taller de tala d'arbres en altura.

Per fer el taller van aprofitar la necessitat de talar l'om gran que teniem al pati de l'Institut. Aquest arbre feia molts mesos que estava en mal estat, de tant en tant queia alguna branca a causa de les podridures i els esqueixos que tenia;així que es va decidir que el millor era treure'l per no córrer riscos.

L'alumnat va aprofitar per anar a veure com treballaven els nois de Sandaloforest que a més els hi van respondre mil i una preguntes que els hi van sorgir.

Per veure les fotos podeu clicar aquí.

Jornada PATT: La bioenginyeria del paisatge al Mediterrani en un clima canviant

  • Vist: 895
Us convidem a la Jornada PATT 
LA BIOENGINYERIA DEL PAISATGE AL MEDITERRANI EN UN CLIMA CANVIANT
que se celebrarà el divendres 10 de novembre de 2017 al Viver Tres Turons (Castellar del Vallès) i organitzada per l'escola agrària de l'INS Castellar i el Departament d'Agricultura de la Generalitat.
 
Castellar del Vallès és un dels municipis de Catalunya on es concentren més iniciatives relacionades amb la bioenginyeria. Així, la formació en bioenginyeria del paisatge és una especificitat de l'escola agrària de l'INS Castellar en col·laboració amb el viver Tres Turons.
 
Per tant, ens fa especial il·lusió aquesta jornada PATT.
 
La formació en bioenginyeria volem que sigui una especificitat de la nostra escola agrària donada la seva presència al  poble, amb les empreses Naturalea i Viver Tres Turons, i al nostre centre amb professorat especialitzat.

Esperem que sigui del vostre interès i que ens hi veiem!
 
La jornada és gratuïta però cal inscriure-s'hi prèviament.
 
Si voleu accedir al programa cliqueu aquí.