Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Crèdit de Síntesi de 3er: Tasca d'Anglès

  • Vist: 1198

Podeu veure la tasca d'anglès que forma part del crèdit de síntesi de tercer que s'ha dut a terme els dies 18 a 21 d'abril de 2017.  

Són vídeos que sintetitzen l'estudi que els alumnes han adquirit sobre diversos països mediterranis. 

 

3er ESO: Visita al Parlament de Catalunya i al Born

  • Vist: 930

Els grups de 3r C i F van realitzar el dijous 30 de març de 2017 una visita al Parlament de Catalunya i a l’antic mercat del Born (ara un emblemàtic centre de cultura i memòria de la ciutat de Barcelona). La sortida enllaça l’activitat política del Parlament i la història que lliga aquesta institució a la Catalunya i Barcelona dels inicis del segle XVIII (1714) i els períodes posteriors.

Per veure les fotos del Parlament cliqueu aquí.

 

Història del Rock

  • Vist: 991

Tots els alumnes de 3r d’ESO van assistir el dijous 16 de febrer DE 2017 a una audició a l’auditori “Miquel Pont” de Castellar. Sota el títol “La història del RocK”, el famós cantant Cris Joanico i els músics que l’acompanyen (Miquel Brugués, teclats; Sebastià Saurina, guitarra; Marc Marquès, bateria i Joan Solà Morales, baix), varen presentar un concert en el que van alternar la interpretació en directe de blocs de fragments de cançons famoses enllaçades entre si, i presentacions en vídeo de l'època. Al mateix temps, durant la interpretació de cada bloc de cançons apareixien a la pantalla informació sobre els autors, les lletres i els estils.

Per veure alguna foto podeu clicar aquí.

Intercanvi de francès a 3er d'ESO

  • Vist: 1576

Com cada any el nostre institut farà l'intercanvi lingüístic amb el Collège de Graizelles amb els alumnes de 3er que fan l'optativa de Francès.

Els alumnes francesos ens visitaran entre el divendres 24 de febrer de 2017 i el divendres 3 de març de 2017.

Per veure tot el programa d'activitats cliqueu aquí.