Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Informació 4t ESO

Benvolgudes famílies,

Us volem fer arribar algunes informacions importants per l’alumnat de 4t d’ESO.

En primer lloc, i com ja sabeu, l’alumnat de 4t d’ESO realitza cada any un projecte de recerca, el qual finalitza al juny. Enguany, i amb el confinament, no es podrà portar a terme. En cas que algun alumne/a ja hagués començat alguna activitat del projecte, es tindrà en compte per a la nota de la matèria associada, en aquest cas, les optatives de tres hores. 

També us volem comentar, que aquest ha estat el primer any de desplegament del Servei Comunitari, però altra vegada, ha quedat parat degut al confinament. El Departament d’Educació veient aquesta situació ha decidit que ni el servei comunitari ni el projecte de recerca tindran cap afectació en les notes finals ni en l’obtenció del títol de l’ESO. L’alumnat que ha pogut realitzar de 8 a 10 hores amb les entitats, els convalidarem el servei. Els alumnes que no hagin començat, els apareixerà com a No Fet. No obstant això, en aquest sentit no us heu de preocupar.

Finalment, aquest any,  l’alumnat que desitgi inscriure’s a un altre centre en acabar 4t no necessitarà cap document on aparegui la mitjana de les qualificacions obtingudes  a l’ESO, ja que aquestes dades queden registrades a l’aplicatiu Esfer@ del Departament d’Educació i qualsevol centre que necessiti aquesta informació hi podrà tenir accés.

Esperem haver pogut resoldre alguns dels vostres dubtes. Us anirem informant de totes les novetats que apareguin en els propers dies.

Molta salut a tothom.