Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Comunicat AFA

ACTUALITZACIÓ 13/05/2020

Benvolgudes famílies,

Junt amb la Direcció de l’institut, estem gestionant el retorn dels diners que heu ingressat de les sortides no socialitzades que s’han anul·lat. En el moment que es pugui fer el retorn concret de cada sortida, anireu rebent un correu electrònic per tal de facilitar les dades que necessitem per realitzar cada abonament.

Relacionat amb els ingressos de la sortida no socialitzada de final de curs (Port Aventura), igual que amb la part de la quota de socialització d’aquest curs que no s’ha gastat, s'ha valorat la possibilitat de deduir-ho de la quota de socialització del proper curs i fer el retorn a aquells/es alumnes que no continuïn al centre en el curs 2020-2021. Hem d’acabar de calcular els imports i concretar el procediment. Avançant en els dies, després del retorn dels ingressos de les sortides no socialitzades anul·lades i havent-se realitzat les preinscripcions del curs escolar 2020-21ho podrem atendre.

Moltes gràcies.

Fins ben aviat!

Salutacions,

AFA INS Castellar

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 
07/04/2020
Benvolgudes famílies,
Ens volem sumar a les mostres de suport a tots vosaltres i als docents del centre. Son dies complicats on cal procurar estar bé i cuidar-se.
Des de la Junta Directiva de l'AFA estem treballant per poder donar resposta pel que fa a la quota del projecte de Socialització durant el temps en què el centre estigui tancat i amb el coneixement de quines sortides i activitats hagin estat anul·lades. Passant els dies i disposant, segur, de més informació podrem concretar, al llarg del què queda de curs escolar, més aspectes i valorar la solució més òptima per resoldre-ho.
Moltes gràcies.
Desitgem veure'ns ben aviat!
 
AFA INS Castellar